So what if it hurts me



Dagens kommentar; "Fan vad du är mystisk!"
Jo tack, jag vet.

Choklad?


This is it

Gah. Helt jävla tudelad.. orkar inte.

I can't breathe.

Jack Johnson

Mamma och jag sitter och har krig här hemma. Jag spelar musik, och så helt plötsligt hör jag irriterande ljud ifrån vardagsrummet.. TV:N!! Och den stör mitt i min musik. Detta resulterar såklart i att jag höjer volymen, och mamma kontrar med att höja ljudet på tv:n, och så fortsätter det..

Edit: Nu smällde hon igen min dörr, hahaha.


Cräjzi

Mårten är knäpp, haha. Vi har kommit överens om att jag ska jaga honom för att få reda på vilken parfym han fått i julklapp. Vi är lite konstiga.

Sleep through the static

all at once,
the world can overwhelm me
theres almost nothin' that you could tell me
that could ease my mind

witch way will you run
when its always all around you
and the feelin' lost and found you again
a feelin' that you have no control..


Äckel

Har verkligen tappat matlusten totalt, det suger. Igår åt jag en banan, drack ett glas fil och en kopp varm choklad - på hela dagen. Fortfarande inte ätit nåt, blä. Känns bara som jag ska spy. Gått ned fyra jävla kilon på en och en halv vecka. Borde pallra mig iväg och träna. Men orkar inte ens klä på mig, springer runt här hemma med bh och randiga tights liksom. Gah. Ska försöka klämma i mig en lussebulle.

Delta bay

Mamma ska upp och tvätta snart. Jag kanske borde sova.. kanske.

-


Empire

One in a million.



Och jag försöker nog mest bara att överleva.

Complicated

Jävla helvetes skit.. orkar inte.






vill att min grek ska komma hem och göra mig glad..

Bonde

Pratade nyss med Sophia i telefon, hon har värsta gulliga bondedialekten. :D Hahaha!


Bob



söt_chey_91. puss på dig!

Banana pancakes

Jag har sovit t-v-å timmar inatt. Jag är dödstrött. Vill bara gosa ned mig i sängen och somna om igen. Men det kanske är bättre att jag vänder tillbaks dygnet ey? Som om det någonsin skulle hända.. Nä, nu är det bäst för mig att jag stoppar i mig lite mat och hoppar i kläderna, för sen kommer Sebastian hit! Mycket trevligt, även fast jag kommer att se ut som en pundare, haha!

Najs

GALEN kväll! Helt jävla underbar, haha. För tillfället sitter jag och pratar med min kära Grek på msn. Den jäveln är i Miami och har lämnat mig helt ensam. Som straff ska jag göra en lista med saker hon ska importera till mig.

Men.. åter till kvällen. Jag var på bio och såg Avatar, och jag är helt jävla såld. Jag är typ kär. Absolut bästa på mycket länge, och då menar jag inte bara inom film. Något säger mig att även fast det kostade 150 spänn att se den på bio, så kommer jag att sitta i en biosal minst några gånger till och se Avatar.

Sedan blev jag helt sanslöst uppraggad på donken av en kille som jobbade där. För att göra en lång historia kort: Han tittade och log och tittade lite mer och.. tillslut han gav mig sitt nummer, hahaha. Crazy.


Superwoman

Ahhhhhhhhhhh!! Min hjärna är i krisläge. Hahahah. Timmy sitter och skickar massa crazy youtubeklipp, och jag är alldeles, alldeles, ALLDELES för övertrött för det här. HIhiihih. NU SKA JAG SPELA MITT NYA SPEL TILL WII, PUSS.


Insomniac

*Klockan är halv fem på morgonen - uttråkad - gör ett kollage över lite julklappar*. Typ. För övrigt jävligt värd jul! Jag är galet nöjd med mina paket.



Fick bland annat: New Super Mario Bros. till Nintendo Wii, dushkräm, läppbalsam, Pacman-mugg, parfym, äkta sidenlinne, skivor, apsnygga underkläder, lyxljus från Voluspa.

Dec. 24

Det ser ut som jag vart i slagsmål. Har en rödblå-ring runt ena ögat, men mest under ögat. Tur att det finns smink, haha, annars hade nog mina päron undrat. Och sen har jag en del blåmärken på armarna, hade så ont i ena armen i natt att jag inte kunde sova på den sidan. Värt va? Jag som trodde att jag skulle slippa undan utan några men, ack så fel jag hade. Klenis-ylva.

Disillution

Har ingen aning om vad jag håller på med..

Brawl

4 timmar sömn inatt. Gick visst och la mig lite sent, eller tidigt, beror väl på hur man ser på saken. Nyduschad och freshhhhh. Tv-spelet väntar! Puss på er sötnosar


-

You make promises you cannot keep.


Arg brud

Vaknar. Somnar om. Försover mig. Stressar. Kommer sent till skolan. För att sedan inse att.. VI INTE HAR NÅN LEKTION. Det är verkligen sånt som förgyller ens morgon när man suttit uppe halva natten, och sen tvingar sig iväg till skolan.

Segt

Har legat hemma hela veckan. Har vart sjuk och har verkligen inte haft nån ork att gå till skolan. Ligger jättemycket efter, men klarar verkligen inte av skiten nu. Får ta jullov och göra all rest när jag kommer tillbaka - förhoppningsvis någorlunda utvilad.

Helgen var annars wa da tah! Även om jag var sjukt trött och osocial när jag kom tillbaka hem på familjemiddag med syster Kajsa och hennes pojkvän Andreas. Men det kanske inte var så konstigt med tanke på att jag somade kring sju på morgonen när jag sov borta, haha. En viss person pratar skitsnabbt i sömnen på otydbart språk. Självklart lyckades jag klämma i mig en kebab, för vad är en helg utan kebab? .. Och fråga mig inte varför jag sitter och lyssnar på Mange Schmidt - Glassigt, eller varför det här inlägget är helt osammanhängande. SFI nästa?

"Pootie don't need words,
don't even need no music"
EPIC!

Over and out. PUSS


Greken gästbloggar!

Halloj du har en grek på din blogg! Första gästbloggaren här. Ni har säkert sett en massa vackra inlägg här som handlar om mig (vad annars?) Jag tänkte bara lägga mina blessings över bloggen lite snabbt innan vi kollar på filmen vi hyrde. Ni vet när man redan har sett alla filmer i affären och bestämmer sig för att bara ta det första man ser?

Det är svårt att inte få syn på den här.

 




Det räcker med trauma för stunden, så jag får komma tillbaka när vi har sett klart den, eller när jag faktiskt har något att säga och inte bara är pepp på att rejpa min hobbyturks blogg. Shululululu!


Oldschool

Idag ser jag ut som värsta crazy 90-talsbruden, hahaha! Underbart.


When life give you lemons, you paint that shit gold

Den här helgen har börjat bra (till skillnad från skolveckan då jag mått piss), och kommer bara bli bättre! Ikväll har jag myspys med mamsen, imorgon ska jag spela tv-spel med min vän Sebastian, för att sedan på kvällen dra och chilla med världens bästa Grek. Som krydda på det hela kanske det blir lite kebab också, vem vet. På söndag kommer min fina syster Kajsa över på middag.

Förra helgen brände jag 1700 kronor på underkläder, och ett par hundra på annat också. Vad ska man säga? I love it. Och just i detta ögonblick hittade jag en hundralapp på mitt skrivbord här hos mamma som bara ligger och skräpar - men inte så länge till. Något säger mig att den hundringen kommer att gå till en fet kebab och några burkar cola, haha.

Julen är hääär..

Nyss var det sommar och jag låg på nån random gräsmatta med Greken efter ha svullat too much kebab och cola. Nu är det tydligen snart jul. Jag är lite kluven till det här om jag gillar denna högtid eller inte. Men tillslut brukar jag komma överens med min andra halva av mig själv om att paket, mat, umgänge med min älskade familj och godis i överflöd är jävligt sweet. Men, det finns ett problem.. *trumvirvel*
PENGAR. Jag har inget jobb. Jag är student. Min enda "inkomst" är studiebidraget som kommer en gång i månaden, och försvinner lika snabbt som pengarna hamnar på kontot.

Vart tar mina pengar vägen egentligen? Frågar jag mig själv så; ingen aning. Men det brukar mina föräldrar kunna svara på redan innan man frågat; smink. Men jag har kommit underfund med att det inte verkar vara så enkelt, för nu har jag knappt köpt något sådant på hur länge som helst. Men pengarna verkar likt förbannat försvinna på något mystiskt sätt. (En liten fågel viskade i mitt öra något om kebab på La Famiglia.. men shhh..) Så, HUR ska jag kunna köpa julklappar?


Här har vi den storslagna lösningen, med så (förhoppningsvis) simpel matematik att till och med Fia och Greken kommer att fatta grejen. 

- Räkna ut en budget; hur mycket cash-flow har du? Lägg ihop summan av alla dina glänsande dollarsedlar, som du med lite sorg i hjärtat, kan tänka dig att offra.
- Dela det på hur många presenter du ska handla, eller alternativt på hur många personer du skall köpa paket till.
Försök sedan att inte överskrida din väl uträknade budget. Men när du gör det (för det kommer du definitivt att göra, om du inte är världens snåljåp vill säga), tänk då på att nästa paket måste vara billigare så att det jämnar ut sig.
- Nödplan om budgeten skulle fallera totalt: 1. Skriv små lappar med t.ex "gratis storstädning av hela lägenheten", eller "baka gott fikabröd och städa undan och diska efteråt". Eller snickra ihop vad du kan åstakomma med dina stackars händer. En teckning, en tavla.. eller vafan som helst. 2. Slå in dessa paket med extra mycket omsorg. Så pass mycket att när personen som ska få paketet väl ska öppna det, får en liten bild i huvudet hur mycket du slitit bara för dennes skull (host.. snarare för att du ska dämpa din dåliga samvete).

RSS 2.0