To All them people who said I wouldn't last

Ni som är hiphop-intresserade, ta er tid att lyssna - det är värt det.





Meet me half way and I'll go that extra length just to help your strength

Franke

Och om morgondagen bär med sig sorg
vantolkas vår desperation
till något vi fjärmar oss ifrån

Det dämpar mina samvetskval
att ta dig i försvar
trots medicinerna som du tog
när din kärlek dog

Jag hade förväntat mig mer
av det jag förlitat mig på



(Det ser nästan ut som jag gråter, eller har kladdat ut hela kinden i photoshop. Men det är bara reflektionen av hålen i persinnerna..)

Tiger by my side

För länge sedan fick jag små chokladhjärtan

Autumn

Den kalla mörka hösten är här, och jag längtar redan nu så otroligt mycket tillbaka till sommaren. Kan inte låta bli att sakna en kväll i somras utan att bli gråtfärdig.


Statistik

Igår var ni 85 enskilda personer som hittade hit. Kaske inte så mycket egentligen men.. Kul tycker jag, med tanke på att det då bara gått en dag sedan jag öppnade upp bloggen igen. Fler ska det bli!


Ställs mot dig

Men det onda som river i bröstkorgen
är väl över imorgon, visst?


Walking on a dream

Lovar att jag ska försöka komma igång med fotograferandet igen och slänga upp lite bilder här! (Och då tänkte jag inte direkt på egobilder som här nedan, haha!) För det är ju alltid lite roligare med en blogg som det inte bara står en massa text i, eller vad säger ni?


Starbucks i Sverige

Nu är det klart att Starbucks kommer slå upp ett fik redan i början på nästa år här i Sverige. Vart? På Arlanda! Planen är sedan att öppna upp fler, men det är inte helt säkert. Källa: http://dn.se/

Många kommer säkert att jubla av glädje. Jag är lite tudelad i mina åsikter. För jag fullkomligt ÄLSKAR Starbucks. Men - och nu kommer vi till det tråkiga - kommer inte större delen med charmen att försvinna när vi kan gå dit precis när vi vill?

 
Jag och Greken satt på Starbucks i Brighton och njöt i våras


Höken

Efter många om och men träffade jag min nya hjärntvättare igår. Han spärrade ögonen rakt in i mina sådär som folk gjort tidigare på mig när dom försökt lista ut vad jag egentligen tänker innerst inne. Det kändes lite märkligt, vi får se vad detta leder - eller inte leder till.


Verklighetsflykt

När jag bli stor ska jag bli eskapist. Sluta försöka ta itu med problem. Skjuta undan det till någon annan, gå in i min egen bubbla och inte bekymra mig för något annat än vad jag ska äta till frukost.

Förstår mig verkligen inte på folk som tror att problem bara löses av sig självt. Folk som skjuter undan och "inte orkar". Om det sitter någon sådan människa och läser detta just nu som tänker "Amen vafan, man mår ju bara skit av att ta itu med jobbiga saker". Då kanske ni istället borde tänka på att folk i er omgivning inte tycker det är lika kul att ni bara bryr er om er själva, och skjuter över alla problem på dem och tro att de ska lösa allt åt er. För det är det ni gör.


En bob

Jag har sovit ynka en och en halv timme natten som var. Gick upp klockan 07:00 (fråga mig inte varför), och har nu varit vaken sedan dess, det tragiska är att jag inte ens har övervägt att börja gå och lägga mig ännu. Kanske är det därför som jag tycker att detta är hysteriskt kul för tillfället:



Älska folk som vågar bjuda lite på sig själva! http://seraphine.blogg.se/

This is (not) it



Jag gick inte och såg filmen på premiären idag för att få en bild av hur det verkligen var. För jag var mycket väl medveten redan innan att filmen är vriden och vinklad av skaparna för att få Michael att se ut att ha vart enbart lycklig. Vi fans vet att detta är långt ifrån sanningen. Men jag valde att se filmen ändå, för att jag älskar MJ, och jag ville se en sista glimt.

"The industry wanted Michael Jackson LIVE,
We wanted Michael Jackson ALIVE"

Godismonstret

Trots att det här inte skulle vara en blogg om kakor (vilket säkert alla förstod var smått ironiskt skrivet), så var det en lusig liten person som tyckte att jag skulle skriva om just det ändå.

"Kaka är ett sött, ofta fettrikt bakverk. Exempelvis finns småkakor och mjuka kakor. Kakor serveras ofta under en fika tillsammans med kaffe eller te." - Enligt http://sv.wikipedia.org/

Kakor är överskattade, sliskigt sockriga och alldeles för tantigt för min smak. Nä, ska jag äta något som innehåller ordet kaka så ska det bannemig vara en morotskaka! Då har vi en riktigt sliskit sockersöt "kaka" på rätt sätt. Och när jag bakar den så blir den saftig - och såklart med massor av glacyr, helst dubbelt så mycket som det står i alla recept! Åt helvete med HFLC, här är det HFHC på hög nivå!


Late night

Jag är inte kababel till att hata (annat än mig själv),
därför kommer jag alltid att älska.
Och därför kommer det alltid att göra ont.

Så länge jag kan minnas så har alla andras välbefinnande gått före mitt eget. Så länge jag kan minnas har jag funnits där, blivit sårad, tagit tillbaka. Vissa har utnyttjat, och utnyttjar det än idag - både medvetet och omedvetet.

Mina armar är som krampaktigt öppna. Min famn går därmed alltid att komma tillbaka till, vare sig du sårat mig en, två eller tio gånger. Vare sig du vart min vän, bekant eller pojkvän. Vare sig du glömt mig, eller bara tar för givet att jag alltid ska finnas när när du behöver mig. Det finns en del av mig som inte klarar av att låta andra må dåligt om jag vet att det finns en liten liten möjlighet att jag skulle kunna få det att vända till det bättre.

Ni kommer tillbaka, använder mina livsbatterier och lämnar mig urladdad utan möjlighet till ny ström. Ni kommer tillbaka, om och om igen. Jag tar emot er, om och om igen. Räddar er vare sig ni är påväg att gå över kanten, är mitt i fallet, eller redan ligger på botten. Älskar med hela mitt hjärta, hoppas att på att personen ska förändras, bry sig och älska mig tillbaka. Men jag låg på botten redan innan, och det är också där jag lämnas, om möjligt ännu längre ned.

Och på botten finns jag ständigt här,
det är därför ni alltid hittar tillbaks till mina armar.
Men ni ser inte mina fuktiga ögon,
och ännu mindre ser ni sprickorna i mig.


Momentary


Rise up

Den här bloggen har funnits ett tag, som vissa redan vet. Men nu är jag här igen. Nittionio procent av alla gamla inlägg är borttagna.

Det här kommer inte vara en blogg för att ni ska lära känna mig. Det här kommer inte vara en blogg om hur jag mår, vad jag gör varje dag eller om min kompis som gillar kakor. Men det kommer komma upp texter, och det kommer att komma upp bilder. Tolka som ni vill, det kan vara långt ifrån sanningen.

Den här bloggen är för mig, när jag behöver och vill. Men ni är välkomna att läsa och se.

RSS 2.0