Verklighetsflykt

När jag bli stor ska jag bli eskapist. Sluta försöka ta itu med problem. Skjuta undan det till någon annan, gå in i min egen bubbla och inte bekymra mig för något annat än vad jag ska äta till frukost.

Förstår mig verkligen inte på folk som tror att problem bara löses av sig självt. Folk som skjuter undan och "inte orkar". Om det sitter någon sådan människa och läser detta just nu som tänker "Amen vafan, man mår ju bara skit av att ta itu med jobbiga saker". Då kanske ni istället borde tänka på att folk i er omgivning inte tycker det är lika kul att ni bara bryr er om er själva, och skjuter över alla problem på dem och tro att de ska lösa allt åt er. För det är det ni gör.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jätte bra blogg,och fin ,helt underbar :D

Min blogg är inte lik din,men den är bra ändå tycker jag ;) Den handlar om hur man kan förbättrar sin självkänsla och självförtroende .ja,och så handlar den om massa andra sker som tonåringar går igenom. Du kan ju kolla in den,även om den kanske inte är någonting för dig,de den ett försök;)

Den heter ialf ; http://jjuno.blogg.se

2009-10-29 @ 11:13:11
Postat av: MESTELSA

hejhej!

vad händer nu i helgen?



www.mestelsa.blogg.se

www.mestelsa.blogg.se

2009-10-29 @ 11:31:44
URL: http://www.mestelsa.blogg.see
Postat av: TiieepJuliish

Heej :)

Snygg Bloggg ^^ (:

Fint Skrivet ( :

Gå gärna in på min : www.tiieepjuliish.blogg.se

Jag har en frågestund nu så jag skulle vara jätteglad om du ställde en fråga :D

2009-10-29 @ 11:59:39
URL: http://tiieepjuliish.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Tänkvärt!

Jag brukar försöka sålla och tänka på vilka problem man inte kan strunta i. Men värt att tänka på om någon annan får "städa upp" om man själv väljer att ignorera!

2009-10-29 @ 14:24:26
URL: http://maskara.se
Postat av: Ylva

Mikaela: Håller absolut med dig, det är så man måste tänka! Vilka problem är viktiga att ta itu med, och vilka problem påverkar även andra? För jag tror det är många som bara tänker på allt ur sin egen synvinkel och glömmer att det är fler som kan vara inblandade på något sätt.

Tack för din kommentar, och tack för eran fina blogg som jag läser regelbundet! :)

2009-10-29 @ 14:34:35
URL: http://drukqs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0