Ekonomisk kris

Jaha, jag kan tydligen inte ens gå in på ett apotek utan att komma ut med påsar i händerna. Min ekonomi är allvarligt hotad. Det är uppenbarligen omöjligt för mig att låta bli att köpa saker när apoteket (eller vilken affär som helst) lanserat nya hudvårdsprodukter eller nytt smink.

VICTIM OF SHOPPING!!

Tur att jag fyller år snart, efter som jag har grova cravings på massa saker. Och nu fick jag en väldig lust att göra ett collage på massa saker jag vill ha. Jag känner på mig att det kommer ta lite tid..


hjkl

gdhjfjhgyklgikl

Fail

Kvällstidningarna är finkänsliga av sig, hahahaha.


Photoshop löser alla problem

Jag har mobbat Greken sen vi träffades första gången för hennes killsmak. Chamillionaire låg på hennes lista med snygga killar. På min lista ligger Chamillionaire etta på listan över fula killar. Så ja.. jag tänkte att vi kunde göra en liten makeover på honom. Greken blev mycket nöjd. Här ser ni resultatet:

Bild nr 1: FÖRE

 
Bild nr 2: EFTER


Ps. Någon ful liten läsare där ute som vill bli snygg? Kontakta mig.

Family business

A-a-all that g-glitters is not g-goold *sjunger* GODMORGON MINA SMÅ SOLSTRÅLAR! Haha, förlåt, jag var tvungen.

Har nyss stigit upp, käkat en pizza till frukost och ska snart hoppa in i duschen och görsa mig iordning för att sedan bege mig till stan för att träffa min kära syster. Hur bra? 

Är det någon som lagt märke till att jag lever som om det fortfarande var lov?! Det känns lite så, och det är chill. Men efter idag är det skolan och nya tag som gäller. Satan vad jag pluggade massor igår kväll, fick hur mycket som helst gjort. Visserligen borde jag gjort det för länge sedan, men ändå. Bättre sent än aldrig huh?

Just nu testar jag basen på mina underbara Dali-högtalare (ungefär som om jag inte redan visste att min stereoanäggning är världsbäst) med Kanye. Förlåt grannarna, men ni får stå ut med detta tills jag flyttar ut. Puss.


Bra Ylva #2

Jag sitter just nu och gör en hel del arbeten till skolan som jag borde gjort för läänge sedan. Way to go!

Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att jag citerar från Alice i Underlandet i min hemtenta på Naturkunskapen? Jag känner på mig att det här kommer att bli riktigt underbart.


Bra Ylva

För det första: Jag vaknade klockan 15:30 idag.
För det andra: När jag vaknade insåg jag att delar av mitt hår på högra sidan var 20 cm kortare än vanligt.

Lös mitt mysterium, tack.

Suspekt

Man vet att man inte ska öppna mail när avsändaren heter Baptise Denis och mailet är döpt till Ejoy your life. Bara en liten tanke såhär på morgonkvisten.

Schhhh

Mamma sitter och garvar i vardagsrummet.

fem minuter senare: mamma sitter f o r t f a r a n d e och garvar i vardagsrummet.


Nej jag blir inte alls irriterad, och nej, hon stör INTE ALLS i min underbara musik.

Get em Tiger

Ibland när man tror att hoppet är ute, så räddar youtube ens dag. Denna dag är ett typexemptel på detta fenomen.

I give yoooooou..


UNDERBAR låt. Kanske 2010's, i särklass, bästa låt? En sak är i alla fall säker. Den kommer att finnas inlagd på min ipod innan du ens hinner blinka. 

I got women in the 'burbs
Women in the the hood
Yeah my wifey mad
'cause she knows I'm no good
Man I'm just a dog
I'd be faithful if I could
But I'm Tiger Woods
Yeah, I'm Tiger Woods

Take a bow

Don't tell me you're sorry, 'cause you're not

But you put on quite a show, really had me going
But now it's time to go,
curtain's finally closing
That was quite a show, very entertaining..
But it's over now
Go on and take a bow

I thought I saw your potential,
Guess that's what made me dumb.



Oerhört lättad. Känns som en hel del vikt på mina axlar försvunnit. Är glad att jag bestämde mig och tog steget tillslut. Gick bättre än jag trott - ingen dramatik, bara hejdå.
Gjorde allt jag kunde och mer därtill för dig och mig (oss existerar inte längre), tog ut styrka och energi som egentligen inte fanns, vilket jag i efterhand fick ett rejält bakslag för. Men kanske var värt det trots allt, för nu vet jag helt säkert att jag gjort rätt val.

Jag tänker verkligen inte kasta skit, varför skulle jag? Kan dock inte förneka att du sårat mig djupt och satt min tillit på spel. Frågar någon så tänker jag vara ärlig, det gäller även det som hände på nyår för ett år sedan. Jag har tagit dig i försvar under hela vårt förhållande. Det finns mycket du kunde gjort annorlunda, då kanske jag sluppit klistra ihop mig själv. Men det finns även saker jag kunde gjort annorlunda. Jag tänker inte längre förneka saker och ting. Men du var en del av mitt liv i flera år. Alla relationer har sina upp och nedgångar. Och alla gör misstag.

Vem vet, vi kanske stöter på varandra någon gång i framtiden. När nya och gamla sår har läkt och man har lämnat det förflutna bakom sig. När ilskan och frustrationen lagt sig. Då, ja då kanske vi kan prata med varandra med en liten bit av den tillit som en gång fanns.


Bigger

Wäääääh! Jag kom precis hem från ett litet äventyr i stan med ingen mindre än.. THA GREEK! Det var underbart traumatiskt som vanligt. Alla hemligheter och skvaller is save with me, puss.

Not fair

Jorden anropar, vakna vakna. Klockan är som ni ser alldeles för tidigt. Vid denna tid brukar jag inte ens ha gått och lagt mig. Jag börjar skolan idag efter ett asbra lov, det känns ganska piss. Hade inte direkt haft något emot att vara ledig ett tag till. Sova, umgås med sköna människor och äta massa kebab och onyttigheter. (.. och kolla på hiprollin-videos på youtube, hahahaha)

Ni kommer inte tro vad som hände mig igår; jag blev uppraggad på donken - IGEN. Hur underbart? Kommer inte våga gå in på mcdonalds mer, snart hoppar dom väl på mig, lägger mig i en stor säck och släpar iväg till nån fritzl-kammare. Ahhhhh!

.. jag är trött, okej?


Chill

Heeej alla söta bloggläsare, ehe. Har haft en riktigt trevlig dag. Gick upp relativt sent, sen begav jag mig till stan för att äta tapas med mamma och syster, myycket mat! Jag passade på att köpa en ansiktskräm (no shit?!) och en satans dyr primer. Sedan gick vi på teater - Hamlet, som var förvånansvärt bra. Gustav Skarsgård är en riktigt grym skådis, detta borde verkligen bli hans stora genombrott. Stackarn har inte hunnit fått lika mycket uppmärksamhet som sesten av familjen.
Just nu sitter hemma hos Sebastian, har filmkväll. Vi har ätit maaaaassor med chips, naturgodis, vanligt godis och druckit en hel del läsk också - såklart. Är helt proppmätt, haha, kommer må fett illa.


+

Det enda ord jag jag tänka på just nu som förklarar mitt sinnestillstånd är: Lättnad.

Lou Benga

Så här kan det gå när man sitter vid datorn med Greken vid 4 på natten och lyssnar på Mambo no 5 och börjar svinga huvudet hysteriskt fram och tillbaka:



Det var cola precis överallt; under bordet, på tv:n, på stolen, på våra kläder, i mitt hår, i lådorna på bordet.. och så vidare.

Au naturelle




Don't mind if you treat me bad again
I don't care anymore..

Insomniac

Jag vill bli trött så jag kan sova. inte för att jag brukar kunna sova även fast jag är trött men.

Sexy

Okej.. jag och greken mår inte så bra.. anledningen:

(OBS!! Kolla inte hela i sträck. Du kommer då att hamna i ett traumatiskt tillstånd som eventuellt aldrig kommer att brytas. Gör istället hopp i videon. Ha en.. trevlig kväll..)

Nytt år och grejer

Cha cha bloggen. Haha, nä skoja bara. Hej på er, hejsan, halloj.. vad säger man? Skit i det, jag har big news här va; jag kom överlevande hem från Kiruna(!) Efter alldeles för mycket kyla, renar och alkohol.
Och för tillfället ser det mer ut som att nån blingbling-inbottstjuv vart inne i mitt rum och dragit ur all skit ur alla lådor i mitt rum efter sökandet på julveler, snarare än att jag inte orkar städa. Men om jag ska vara ärlig så kom jag hem och fick flipp när jag inte hittade det jag letade efter (som i detta fall råkade vara ett läppbalsam..), så jag öppnade mina väskor, tog upp dom och vände upp och ned och hällde ut ALLT på golvet.. Hur smart?

Förövrigt så är allt chill. Det nya året började galet bra. Och snart kommer min greeeeeek!! Vi ska äta kebab (no shit, det kunde ni inte räkna ut va?), utbyta fina nyheter, kolla på traumatiska youtube-videos och spela tv-spel. Hur bra?! Jag åt visserligen kebab igår med, men det är ahinga problem ni vet, I'm kebabwoman.

Jag skulle typ kunna skriva en hel bok med allt som hänt dom senaste 2 veckorna, men jag tror det är bäst om det får hållas utanför bloggen.. ;D


RSS 2.0