Ja så kan det gå


Nä men ser man på, vilket sammanträffande.


 RAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWRRRRR

Ps 1. Jag har ingen aning, fråga inte.

Ps 2. Shark number one vill inte vara mainstream. Jävla estet. KÄNNS DET BRA NU?!?!

Get em tiger #2

Tiger Woods kör in i ett träd. Vad gör du dagen efter?

A) Parkerar om hans bil. Det är städdag på gatan och han vill ju inte få böter liksom.

B) Är på en presskonferens, där jag förklarar att trädet löpte amok och kastade sig rakt in i Tigers bil, och att våra tankar främst är med Tiger och hans familj just nu.

C) I telefonen med hans sponsorer.

D) Jag sitter i en sackosäck och förklarar för Tigers barn varför mamma och pappa inte ska bo i samma hus på ett tag.


Jag ville fixa en passande bild till texten. Så.. ja. Det kanske flippade ur lite.

My boo


Vikt

Idag rensade jag ur min garderob. Då kom det fram en lustig sak. Jag hade en tröja utlagd på sängen som jag brukade ha för 1½ år sen. Och sedan slängde jag en tröja jag köpte förra veckan ovanpå den. Då märkte jag..

Här ligger den nya tröjan centrerad på den gamla:

Här ligger den nya tröjan kant-i-kant med den gamla:


Den gamla tröjan satt lika tajt på mig för 1½ år sen, som den nya tröjan sitter på mig idag. Alltså; det är såhär mycket jag har minskat i vikt. Helt sjukt?! Trodde inte det märktes SÅ mycket.

Den här bilden togs ett par veckor innan jul:


Nu har jag tyvärr ingen "före och efter-bild" på mig där man ser hela kroppen. Men när jag ser den här bilden så kan jag verkligen se att jag är mycket smalare är vad jag var förut. Dock ser jag inte mig själv såhär i spegeln? Jag tror det har fastnat lite på mitt huvud från förr att jag är lite småfet. Men om jag låter bilderna tala så är ju inte -16 kilo så dumt.

Revitalash Hair

AAAAHHHHHH!! JAG VANN HÅRBALSAMET FÖR 1700 KRONOR!! Hur glad?!


 
http://eleven.se/revitalash-hair-conditioner-7951.html


Trött

Jag skulle dö av lycka över en resa till London. Seriöst. Jag skulle nog bli lyckligast i världen då. Ahhhh.. Pallar inte Sverige.

Fullt upp

Förra veckan var jag nog inte ensam en enda hel dag. Inget mig emot dock! Hur najs som helst. Det blev en hel del gjort, till och med lite plugg. Helgen var helt flippad. Min hjärna är infekterad med indisk musik, hahaha. Åt satans mycket godis också *tjockis*

Jag shoppade även en del; ett par nya svarta jeans som sitter skitsnyggt, en t-shirt, ansiktsserum, skin toner, ett par läppglans, två ögonskuggor från MAC, ögonbrynsgel, en "innejacka".. tror jag fick med allt nu.

Justja! Bokade nyss min ansiktsbehandling, den 2 mars ska jag gå. Ansiktsbehandling i 90 minuter, mm, chill. Och nästa vecka ska jag sitta hårmodell(!) för Sashajuan (ni vet, det där relativt kända hårvårdsmärket?).

Men nu har jag inte tid med er längre, har precis duschat och sminkat mig, ska på middag nämligen.



PEACE OUT!

RSS 2.0