Godismonstret

Trots att det här inte skulle vara en blogg om kakor (vilket säkert alla förstod var smått ironiskt skrivet), så var det en lusig liten person som tyckte att jag skulle skriva om just det ändå.

"Kaka är ett sött, ofta fettrikt bakverk. Exempelvis finns småkakor och mjuka kakor. Kakor serveras ofta under en fika tillsammans med kaffe eller te." - Enligt http://sv.wikipedia.org/

Kakor är överskattade, sliskigt sockriga och alldeles för tantigt för min smak. Nä, ska jag äta något som innehåller ordet kaka så ska det bannemig vara en morotskaka! Då har vi en riktigt sliskit sockersöt "kaka" på rätt sätt. Och när jag bakar den så blir den saftig - och såklart med massor av glacyr, helst dubbelt så mycket som det står i alla recept! Åt helvete med HFLC, här är det HFHC på hög nivå!


Kommentarer
Postat av: essab

HAHA aaw cheers! :D kaka är gott.

men COOKIES. åhh.. vill såå jättegärna bli en soffpotatis ibland.. bara äta äta äta äta äta kakor å sånt. jag åt tårta ikväll.. när jag var klar med den tänkte jag: "kakor hade fan varit mer tillfredställande, menmen.."

2009-10-29 @ 00:11:09
Postat av: Catja

Åh, gud va gott det ser ut! MUMS

2009-10-29 @ 22:37:51
URL: http://catja-andersson.blogspot.com
Postat av: Joanna

dubbelt så mycket glasyr som det står i receptet

helt rätt

2009-11-02 @ 16:09:17
URL: http://soundbox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0